Alte două medalii pentru atletul dornean Valentin Ilucă

Atletul dornean Valentin Iluca si-a adaugat zilele trecute in palmares inca doua medalii.

Sportivul pregatit de Cristian Prasneac la CSM Dorna Vatra Dornei a urcat pe podium la doua competitii, desfasurate în localitatea Rimetea din judetul Alba si in municipiul Timisoara.

Valentin Iluca a participat prima data la proba de cros – categoria sub 30 de ani din cadrul Trascau Trail Run, concurs desfasurat în localitatea Rimetea din judetul Alba. La finalul unei curse de opt kilometri, cu o diferenta de nivel de aproximativ 500 de metri, dorneanul a reusit sa îsi treaca în palmares o noua medalie de aur la aceasta categorie, cu un timp de 48 de minute si 9 secunde.

A fost o cursa rapida si intensa, în care am tras de fiecare metru si la care m-am resimtit putin, având în vedere ca saptamâna trecuta am participat si la Campionatul National de Alergare Montana. Însa munca depusa a dat roade, iar asta s-a vazut în clasament”, a spus sportivul în vârsta de 18 ani.

O zi mai târziu, atletul pregatit de Cristian Prâsneac a luat parte la UVT Liberty Marathon, un eveniment organizat, în municipiul Timisoara, pe un traseu cu o lungime de 7,3 kilometri.

Valentin Iluca a reusit aici o clasare pe locul al treilea în proba de cros – categoria 16-19 ani, cu timpul de 26 de minute si 58 de secunde.

Pentru atletul de la CSM Dorna Vatra Dornei urmeaza un concurs în judetul Covasna la finalul lunii octombrie, dar si o serie de antrenamente pentru Nationalele de Alergare Montana din primavara anului viitor.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *