Altă zi, alt câştigător!

Florin Chiţescu, 27 de ani, ecologist din Suceava (lucrează la o firmă ce incinerează deşeuri) a primit astăzi de la Dezbracatu’ o bicicletă “eco” pentru că este kissoman convins!

Ajuns la Suceava, Dezbracatu’ a ieşit la “vânătoare” de Kissomani sau, mai degrabă, a ieşit să fie “vânat” de Kissomani. Ajuns în locaţia de astăzi, a pus mâna pe telefon şi i-a anunţat pe Oana, Dan şi Unguru Bulan, de destinaţia aleasă.

Florin Chiţescu cu Kiss Fm în difuzoare, a auzit imediat unde e Dezbracatu’. Aşa că, a pornit în căutarea Fularului.

Drumul n-a durat prea mult, doar cu mare grija pentru a evita gropile din asfalt, iar când a ajuns la Dezbracatu’, şi-a primit şi sarcina – “Tanti Florica – femeia de servici”! Să vezi ce deghizare! Cu “machiaje” si arma din dotare, o mătură sănătoasă, Florin s-a apucat serios de curăţenie! Dar, se pare că concurentul nostru nu s-a născut pe vremea când aspiratoarele fac cea mai multă treabă, ci a prins poveştile cu vrăjitoarele călare pe mătură şi pentru că a ştiut să o strunească cum trebuie a reuşit să pupe bicicleta mult dorită!

După ce a fost desemnat câştigator, prietenii şi familia au inceput să-l sune şi să-l felicite pentru îndemânare şi premiu.

“Abia aştept să ies la o plimbare cu ea!”, a declarat Florin.

Exit mobile version