Alin Dudea a ajuns la Suceava

Alin Dudea

Rapidul se va baza pana in vara pe serviciile dinamovistului Alin Dudea.

Component al echipei nationale de juniori under 19 a Romaniei, Dudea a ajuns in aceasta seara la Suceava, iar marti este asteptat pe Areni, la primul antrenament sub comanda lui Costel Ilie. “Am primit referinte foarte bune despre Dudea. Sper sa ne ajute. Odata cu venirea lui am impuscat oarecum doi iepuri dintr-un foc. Ne-am acoperit pe postul de fundas central si avem inca un jucator under 19 in lot”, a declarat Costel Ilie.

Alin Dudea a ajuns în Stefan cel Mare în 2014, de la CSU Craiova. În urma evolutiilor bune de la Dinamo II, acesta a facut vara trecuta pasul la prima echipa, sub conducerea antrenorului Mircea Rednic. International de juniori, fundasul oltean s-a intors la sfarsitul saptamanii trecute din Israel, acolo unde a efectuat un cantonament cu echipa Nationala sub 19 ani a României. “Tricolorii” au sustinut doua meciuri amicale în compania reprezentativei tarii gazda, fundasul lui Dinamo Bucuresti fiind de fiecare data titular.

In alta ordine de idei, Costel Ilie a salutat reintrarea in programul normal de pregatire al echipei sucevene a celor patru jucatori care au lipsit la ultimul amical al iernii, este vorba de Sfrijan, Negru, Daniel Ciobanu si Edy Sandu.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Alin Dudea a ajuns la Suceava"

  1. NIGA –BALAN D.CIOBANU DUDEA SEMEGHIN -SFRIJAN VELESCU GOLOFCA APOSTOL -SANDU TUDORACHE !

  2. Forza Suceava

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*