Alin Conache a marcat nouă puncte în ultimul meci al României la Cupa Mondială de rugby

Alin Conache (21 de ani) a marcat nouă puncte în ultimul meci disputat la Cupa Mondială de către naționala de rugby a României, învinsă duminică, la Lille, de Tonga, cu scorul de 24-45 (17-27), în ultimul meci din Grupa B.

Rugbystul sucevean a transformat toate cele trei eseuri reușite de “stejari” și a fructificat o lovitură de pedeapsă, primind totodată și un cartonaș galben pe parcursul reprizei secunde.

”Stejarii” au făcut cel mai bun joc al lor în acest turneu final, dar au comis multe erori, de care au profitat adversarii.

Tonga s-a dovedit superioară în acest meci, reușind nu mai puțin de șapte eseuri, care le-au asigurat și punctul bonus ofensiv.

În primele sale trei partide în Franța, România a pierdut la scoruri-fluviu, 8-82 cu Irlanda, liderul la zi din ierarhia internațională, 0-76 cu Africa de Sud, campioana mondială en titre, și 0-84 cu Scoția.

În clasamentul final al grupei, pe primul loc a terminat Irlanda, cu 19 puncte, urmată de Africa de Sud, 15 puncte, Scoția, 10 puncte, Tonga, 5 puncte, România, 0 puncte.

Foto: Daniel Nechita

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *