Alexandru Rață și Adrian Aciobăniței s-au remarcat deja la noile echipe

Voleibaliștii suceveni Alexandru Rață și Adrian Aciobăniței au debutat cu brio la noile lor echipe. Cei doi internaționali români s-au remarcat încă din primele meciuri disputate în Belgia și, respectiv, Polonia.

Alexandru Rață a avut o evoluție impresionantă în campionatul belgian, marcând 26 de puncte pentru Tectum Achel. Cu toate acestea, echipa sa a suferit o înfrângere pe teren propriu, scorul fiind 0-3 în fața vicecampioanei Greenyard Maaseik. Fostul jucător al echipei CSM Suceava a excelat, cu un procentaj de 61% și a reușit trei blocaje, fiind MVP-ul echipei Achel. În precedentele două etape, echipa suceveanului a obținut o victorie cu 3-1 împotriva lui Waremme Volley, în care Alexandru Rață a marcat de 18 ori, și o înfrângere, 0-3 la Haasrode Leuven, în care suceveanul a reușit din nou 18 puncte.

În Plus Liga din Polonia, echipa PGE Skra Belchatow a învins cu scorul de 3-2 pe Cuprum Lublin, revenind de la un deficit de 0-2 la seturi. Fălticeneanul Adrian Aciobăniței a contribuit semnificativ la succes, aducând 16 puncte echipei sale și servind cel mai bine din echipă.

foto: PLAYSPORT.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *