Alexandru Ivan, dat afară de la Foresta

Alexandru Ivan n-a apucat sa debuteze in mod oficial in tricoul Forestei. Adus pe Areni in pauza de iarna, de la Viitorul Liteni, mijlocasul in varsta de 21 de ani a fost exclus din lotul sucevean pe motive de indisciplina. „Ivan i-a spus antrenorului Cristi Popovici ca el se antreneaza cand vrea. In cazul acesta, i-am reziliat contractul. Sa se duca la Liga a IV-a, ca numai acolo te antrenezi cand vrei”, au precizat oficialii clubului de pe Areni. Ivan este al doilea jucator care paraseste Foresta in aceasta saptamana, dupa Daniel Balan, care a decis sa-si incheie cariera de jucator la varsta de 37 de ani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Usor usor se diafiinteaza foresta! Asta se vrea,Balan afara,Ivan afara si joaca cei adusi de la echipe desfiintate din tara…de ce pregatire mai au nevoie cand titularii sunt ciuca batailor pe unde merg…bani dati in vant pe cantonament si jucatori adusi…cu cei de la liteni am avea aceleasi rezultate si macar sunt ai nostri! Pacat ca unul ca Ciutac se zbate mult sa faca ceva pt Suceava dar se vede ca nu are cu cine!

  2. Da, „Tu”, cred ca e o conspiratie, e mana lu Prodanca aici, ca n-a vrut Ivan sa semneze contractu cu ea 🙂 Pai daca aducem numai suceveni s-ar putea sa jucam in liga a 4-a, ca de aia putin mai rasariti, nu avem bani. Nu vezi ca Golofca isi ia pumni in gura la Botosani da de Suceava nu vrea sa auda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *