Alevia, partener pentru CSU

În paralel cu pregătirea meciurilor de campionat, conducerea clubului Universitatea punctează şi la capitolul marketing. “Studenţii” au semnat un contract prin care handbaliştii au asigurate gratuit toate suplimentele nutritive necesare.

După ce în vara au rezolvat problema cantonamentul montan, universitarii au scăpat şi de grija suplimentelor nutritive. Clubul Universitatea a semnat recent un parteneriat pe un an cu Alevia SRL, o firmă de profil din judeţul Suceava.

“Timp de o luna, sportivii nostri au beneficiat de produsele oferite de Alevia. Directorul companiei, domnul doctor Mitocaru chiar a stabilit un grup de medicamente pe care sportivii nostri sa le asimileze si, in conditii de efort maxim, ne-am convins de calitatea acestor produse. Le multumesc inca o data pentru ca au venit alaturi de noi si sper intr-o colaborare cat mai lunga si cat mai fructuoasa pentru ambele parti”, a declarat directorul de marketing al CSU Suceava, Bogdan Bulina.

Noul partener al Universitatii a fost prezentat in cadrul unei conferinte de presa, la care a participat domnisoara Monica Talabă – consultant marketing Alevia.

“Ma bucur mult sa incepem aceasta colaborare cu echipa de handbal. Pe de o parte ne doream de mult sa sustinem sportul sucevean, iar pe de alta parte vrem sa sustine activitatile sportive in general. Vitaminele nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia oricarei persoane, iar pentru sportivi sunt esentiale. Sper ca acest moment sa reprezinte inceputul unei relatii de lunga durata si am incredere ca echipa de handbal va aduce multe premii si trofee la Suceava”, a spus Monica Talabă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Alevia, partener pentru CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*