Aleșii locali și-au întors fața către sport

Divizionara secunda Rapid CFR Suceava va avea in acest an cel mai mare buget din istoria clubului. „Ceferistii” urmeaza sa primeasca de la Primarie si Consiliul Local suma de 1.700.000 lei, cu 500.000 lei mai mult decat in 2015.

La sedinta de joi, consilierii locali nu au fost de acord cu proiectul nocturnei, propus de primarul Ion Lungu, dar au alocat 800.000 lei pentru lucrari de consolidare si modernizare a stadionului „Areni”, printre obiectivele vizate fiind si vestiarele.

Totodată s-a majorat si finanțarea echipei locale de handbal, CSU Suceava, care va primi in acest an de la bugetul local 1.200.000 de lei, cu 700.000 de lei mai mult fata de anul trecut.

Alesii locali au mai convenit ca in acest an sa contracteze un credit de 5.000.000 de euro pentru a incepe lucrarile la noua sala polivalenta. Aceasta va fi situata la iesirea din Suceava spre Falticeni (zona Metro), va avea 5.000 de locuri, si va costa in total aproximativ 17.000.000 de euro.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

 1. CU NOCTURNA CUM RAMANE? SE FACE STADIONUL.DAR DE LA ANUL DACA VOM FI IN LIGA A 2 A CU O SINGURA SERIE VOR FI MULTE MECIURI TELEVIZATE CARE VOR TREBUI TELEVIZATE.UNDE VOM JUCA ,LA BOTOSANI?RUSINEN CONSILIULE LOCAL PENTRU CA NE LASI FARA FOTBAL PE ARENI.

 2. Doamne ajuta!
  B U C O V I N A !!! Sper ca Areni’ul sa devina o arena frumoasa si moderna, gata pentru meciurile de Liga 1.
  Poate se va reusi restaurarea intregului stadion. Doamne ajuta!
  BUCOVINA 4 EVER !!!!

 3. DA DAR FARA NOCTURNA NU AI CE CAUTA IN LIGA 1.DIN CAMPIONATUL VIITOR CU O SINGURA SERIE VOR FI MULTE MECIURI CARE VOR TREBUI TELEVIZATE.CE VOM FACE FARA NOCTURNA? VOM FI NEVOITI SA JUCAM AFARA LA BOTOSANI SAU PIATRA NEAMT.ORI NU DORIM ACEST LUCRU.ECHIPA ESTE AL SUCEVEI SI NUMAI AL SUCEVEI.

 4. Haideti sa o luam in ordinea prioritatilor. Nu nocturna este principala conditie a unui stadion pentru participarea in liga 1. Nu poti avea un stadion cu nocturna, soba de teracota in vestiar si gresie si faianta care sta sa cada pe la bazin, stadion fara scaune, intrari fara turnicheti, lipsa spatii pentru conferinte de presa, antidoping, parcari si lista poate continua. Poti promova si juca un sezon si fara nocturna (vezi Botosaniul si acum Craiova). Daca anul asta se rezolva probleme urgente ale stadionului, la anu se poate vorbi si de nocturna!

 5. Sa nu se inteleaga ca nu mi as fi dorit nocturna de anul asta, dar sa vedem cei 800000 lei cheltuiti in stadion anul asta si apoi mai vedem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *