Alegeri pentru președinția AJF, pe 4 martie

Comitetul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal a stabilit, saptamana trecuta, ca alegerile pentru presedintia AJF Suceava sa aiba loc pe data de 4 martie, in cadrul unei Adunari Generale Ordinare a tuturor membrilor afiliati.

Fiecare club poate propune un singur candidat pentru functia de presedinte al AJF Suceava, care, pentru a fi ales, are nevoie de obtinerea majoritatii voturilor membrilor afiliati prezenti la Adunarea Generala din 4 martie. In situatia in care, dupa primul tur de scrutin, nici un candidat nu a obtinut majoritatea absoluta, se va organiza al doilea tur de scrutin cu participarea primilor doi candidati care au intrunit cel mai mare numar de voturi in turul I.

Conform statutului AJF, termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura este cu 15 zile înainte de data alegerilor, noteaza siteul oficial al AJF Suceava. In cadrul aceluiasi comunicat, sunt specificate si principalele conditii pe care trebuie sa le indeplineaca cei care candideaza la functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal. Astfel, orice candidat trebuie sa detina cetatenie romana, sa aiba studii universitare, sa demonstreze ca nu a suferit condamnari penale privative de libertate, sa nu fi depasit varsta de 65 de ani, sa fie propus de cel putin patru membri afiliati la AJF Suceava, sa fi indeplinit pentru o perioada de cel putin patru ani functii de conducere in AJF, LPF, FRF sau de presedinte de club, indiferent de nivelul competitiei, sa nu fi fost declarat persoana non-grata de catre Adunarea Generala AJF sau FRF.

Vrem transparenta totala la viitoarele alegeri pentru functiile de conducere ale Asociatiei Judetene de Fotbal. Am anuntat data alegerilor cu o luna inainte, astfel incat oricare din posibilii candidati sa-si poate face campanie. Fata de precedentele alegeri, exista intr-adevar si cateva conditii noi pentru a candida, dar aceste conditii nu le-am inventat peste noapte. Ele sunt specificate in statutul AJF Suceava, un statut cadru pe care il au majoritatea AJF-urilor din tara si care a fost aprobat de Adunarea Generala inca din 2016”, a precizat actualul presedinte al AJF Suceava, Ciprian Anton, care a anuntat ca va candida pentru un nou mandat.

Pe ordinea de zi a Adunarii Generale din 4 martie se mai afla unele puncte ca: alegerea celor doi vicepresedinti AJF si a membrilor Comitetului Executiv, dezafilierea si afilierea unor cluburi sau prezentarea bilantului pe anul 2017.

In acest moment, Comitetul Executiv al AJF Suceava este alcatuit din Ciprian Anton – presedinte, Aurel Constantin – vicepresedinte, Ciprian Cretan – vicepresedinte, Gheorghe Vicol – reprezentant Liga a IV-a, Mihaita Szekely – reprezentant Liga a V-a, Bogdan Grosu – reprezentant sector copii si juniori si Sebastian Gheorghe – presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri Suceava.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Alegeri pentru președinția AJF, pe 4 martie"

  1. “Primul lucru pe care îl voi propune va fi schimbarea statutului pentru a oferi posibilitatea tuturor celor care au un plan managerial performant să poată opta pentru o funcţie de conducere în cadrul AJF. Până acum, s-a menţinut ideea că pot candida doar cei care au o activitate de minim patru ani în structurile AJF sau FRF. Eu sunt norocos pentru că în ultimii ani am fost implicat în fotbal de la echipele de copii până la nivelul Ligii a II-a, dar îmi exprim regretul că oameni tineri, cunoscători ai fenomenului fotbalistic, nu se pot înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte din cauza actualului statut”…??????03.03.2014

  2. Lasa Cornele.. vom vedea si planul tau managerial sau manageriat de corleone, cum va arata… to be continued

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*