Alarmă falsă: nu se joacă!

Rapidistii s-au alarmat degeaba. Meciul pe care trebuiau sa-l joace sambata la Slobozia nu se mai disputa. Clubul sucevean a primit confirmarea astazi, dupa ce ialomitenii au anuntat in mod oficial Federatia Romana de Fotbal ca se retrag din campionatul Ligii a II-a.

Initial, presedintele Unirii Slobozia, Constantin Prepelita, a anuntat miercuri ca ialomitenii se vor prezenta la meciul de sambata cu juniorii republicani, dar a renuntat si la idee in conditiile in care nu s-au gasit bani nici macar pentru baremurile de arbitraj.

Vestea a fost salutata de tabara suceveana, care a scapat astfel de o deplasare de peste 400 de kilometri si de o cheltuiala inutila de aproximativ 10.000 de lei. “Cei de la Unirea Slobozia oricum nu ar fi avut bani sa se prezinte la urmatorul meci din deplasare. Ne puneau si pe noi aiurea pe drumuri. Pana la urma tot cu trei puncte ne alegeam. Am mai patit-o la Navodari, unde am castigat cu 6-0, dupa care ni s-a dat 3-0 la masa verde”, au precizat oficialii clubului Rapid.

Rapidul va castiga meciul cu Unirea Slobozia la “masa verde”, cu scorul de 3-0.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Alarmă falsă: nu se joacă!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*