Ajutor dinspre Bacău

Dacă în competiţia internă, fiecare întâlnire dintre Bacău şi Suceava, naşte mari orgolii, lucrurile se schimbă atunci când este vorba despre Cupele Europene. Oficialii echipei de handbal, Ştiinţa, a ajutat Universitatea cu toate informaţiile necesare despre cei din Bern Muri.

Eliminaţi din Challenge Cup de formaţia elveţiana, Bern Muri, băcăuanii au răspuns prompt apelului făcut de suceveni, care doreau să afle cât mai multe amănunte despre adversara de sâmbătă.

“Am vorbit cu cei din Bacau inainte de tragerea la sorti pentru ca, desi nu stiam ca ne vor fi adversari, vroiam sa aflam mai multe despre jucatori si ca atitudine in joc, ceea ce in general nu se vede de pe DVD-uri. Dupa ce am aflat ca vom juca cu Bern Muri, discutiile pe care le-am avut la nivelul tehnicienilor si cu cei de la Bacau au dus la concluzia ca este o echipa puternica dar nu de neinvins. In ultimele zile am mai avut discutii pe plan organizatoric in ce priveste posibilitatile lor de cazare si despre pretentiile pe care le au in general, pentru ca este bine sa ne informam asupra acestor lucruri”, a marturisit directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ajutor dinspre Bacău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*