AJF Suceava va organiza a cincea ediție a Campionatului Județean de Futsal

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava va organiza pentru al cincilea an consecutiv un campionat de futsal la nivelul judetului Suceava. Competitia este destinata celor peste 40 de formatii din Liga a IV-a si Liga a V-a si va debuta la sfarsitul lunii ianuarie, intr-un sistem de trei-patru turneele zonale.

Turneul final va avea loc la inceputul lunii martie 2019 in sala din Putna.

Pentru a avea drept de joc în campionatul de futsal, echipele trebuie sa fie afiliate la Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, iar jucatorii trebuie sa aiba viza anuala AJF pe anul 2018. Meciurile se vor desfasura pe parcursul a doua reprize a cate 15 de minute, dupa legile jocului de futsal, fiecare echipa urmand sa fie formata dintr-un portar, plus patru jucatori de camp. Fiecare formatie poate miza pe un lot de maximum 20 de persoane, format din 16 jucatori de camp, doi portari, un antrenor, plus un delegat. “Cred ca primele patru editii s-au bucurat de un real succes, iar in acest an mizam pe un numar de peste 20 de echipe participante. Ne dorim sa organizam trei-patru turnee zonale, primele doua clasate urmand sa se califice la turneul final. Campionatul de futsal reprezinta un bonus pentru echipele din judet, care au astfel ocazia sa intre in forma in perspectiva sezonului de primavara„, a spus presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Primele patru campioane judetene la futsal au fost Bucovina Radauti (2015), Viitorul Adancata (2016), Viitorul Liteni (2017) si Stejarul Cajvana (2018).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *