AJF Suceava reia competițiile județene de juniori

AJF Suceava reia competitiile judetene de juniori o pauza de un an si jumatate in care acestea au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. Primii care vor reveni oficial pe teren sunt juniorii U15, U13 si U11, care vor debuta sambata in sezonul 2021/2022.

Sase echipe se vor bate pentru titlu in campionatul U15: Juniorul Suceava, Somuz Falticeni, Rarau Campulung Moldovenesc – Seria I; Luceafarul Bucovina, LPS Suceava si Bucovina Radauti – Seria a II-a.

In competitia rezervata juniorilor U13 s-au inscris la start 16 echipe, printre care si patru din judetul Botosani, acolo unde nu se organizeaza competitii la acest nivel. Acestea vor fi impartite in doua serii dupa cum urmeaza: Junior Botosani, LPS Suceava, FC Botosani, Juniorul Suceava, Dante Botosani, Foresta Suceava, FC Botosani si Luceafarul Bucovina, in Seria I; Stiinta Vicovu de Sus, Cenizia Radauti, Zimbru Siret, Junior Campulung, Foresta Falticeni, Bucovina Radauti, CN “Nicu Gane” Falticeni si Dream Team Suceava, in Seria a II-a.

In campionatul juniorilor U11 vor participa 13 echipe, printre care trei din Botosani. Junior Botosani, LPS Suceava, FC Botosani, Juniorul Suceava, Foresta Suceava, Dante Botosani si Luceafarul Bucovina, vor juca in Seria I, iar Stiinta Vicovu de Sus, Zimbru Siret, Junior Campulung, Foresta Falticeni, Somuz Falticeni si Dream Team Suceava in Seria a II-a.

In privinta campionatului de juniori U17, acesta urmeaza sa debuteze pe 9 octombrie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close