Primii la fonduri europene

Ciprian Anton

AJF Suceava este prima asociatie judeteana de fotbal din tara care a depus un proiect pentru realizare unui teren sintetic din fonduri europene. Presedintele Ciprian Anton a anuntat ca investitia se ridica la suma de 250.000 de euro.

„Asociatia Judeteana de Fotbalul Suceava a depus, impreuna cu Federatia Romana de Fotbal, un prim proiect pentru fonduri europene in valoare de 250.000 de euro. Suntem prima asociatie din tara care am reusit acest lucru. Speram ca raspunsul sa vina in maxim o luna de zile. Este vorba despre constructia unui teren sintetic. Este un inceput, speram sa continuam la fel”, a spus presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava.

Ciprian Anton a vorbit si despre ultimele cazuri de violenta inregistrate pe stadioanele din judetul Suceava. Acesta ia in calcul chiar modificarea regulamentului disciplinar, astfel incat masurile impotriva batausilor sa fie mult mai severe.

“In urmatoarea Adunare Generala vom incerca sa schimbam din nou regulamentul disciplinar. Cu acest regulament am vrut sa aducem mai multe etape de suspendare si amenzi mai mici. Din punctul nostru de vedere trebuie amenzi mult mai mari si vom lucra la un nou regulament. Aceste violente nu sunt normale. Sunt de acord cu protestele, dar nu sa scoti echipa din teren. Conform regulamentului, pierzi acel meci cu 0-3 indiferent de ce s-a intamplat. Chiar daca jucatorii nu pot sa mai stea pe teren, arbitrul si observatorul decide”, a precizat Ciprian Anton.

La ultima sedinta, Comisia de Disciplina din cadrul AJF Suceava a avut de judecat nu mai putin de 14 cazuri de indiciplina petrecute pe stadioanele din judet la sfarsitul saptamanii trecute.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Primii la fonduri europene"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*