AJF are mai multe proiecte

Bogdan Grosu

Asociatia Judeţeană de Fotbal organizează, în premieră, un campionat de fotbal feminin pentru senioare. Competiţia va debuta la sfârşitul acestei săptămâni, la Negostina, şi va reuni la start trei echipe. Este vorba despre Viitorul Negostina, CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni şi FC Pojorâta.

Programul etapei I (11 octombrie, Negostina):

Viitorul Negostina – CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni (ora 13:00)
CSŞ „Nicu Gane” Fălticeni – FC Pojorâta (ora 14:30)
FC Pojorâta – Viitorul Negostina (ora 16:00)

“Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava a avut un sprijin total pentru aceasta competitie. Tot ceea ce a insemnat aspectul financiar legat de noi, cum ar fi legitimarile, a fost sub titulatura gratuita. Trebuie sa recunoastem ca in momentul actual, in Romania, fotbalul feminin cunoaste un sprijin relevant din partea tuturor forumurilor”, a anuntat Bogdan Grosu.

Directorul de dezvoltare fotbalistică din cadrul AJF Suceava a anunţat că sunt şanse mari ca la iarnă să fie organizat şi un campionat de futsal, la care sa participe echipe din Liga a 4-a şi Liga a 5-a: “Momentan nu am stabilit nimic, dar, din discutiile care le-am avut cu cei din Liga a 4-a si a 5-a, majoritatea jucatorilor ar fi incantati de idee.”

Nu în ultimul rând, Bogdan Grosu a mărturisit că în judeţul Suceava s-ar putea construi o bază sportivă din fonduri europene.

“Am lucrat impreuna cu cei de la Federatia Romana de Fotbal si am solicitat un proiect cadru pentru construirea unei baze sportive din fonduri europene in mediul rural. Ne-am propus ca acel proiect cadru sa il facem cunoscut tuturor localitatilor din zona rurala care vor sa acceseze aceste fonduri”, a mai spus reprezentantul AJF Suceava.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "AJF are mai multe proiecte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*