AJF Suceava a stabilit planul de atac pentru noul sezon

Conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava a stabilit la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul Adunării Generale a membrilor afiliați, planul de atac pentru viitorul sezon competițional.

Liga a IV-a urmează să înceapă în cea de-a doua jumătate a lunii august și va aduna la start un număr de 14 echipe.

Cel mai probabil, noua ediție de campionat a Ligii a IV-a va debuta pe data de 22 august, respectând normele în vigoare. Suntem dispuși să acceptăm echipe noi în Liga a IV-a, cu mențiunea că acele echipe nu vor avea dreptul de a participa la barajul de promovare în primul an de la înscriere. Asta a fost dorința membrilor afiliați. De asemenea, formațiile participante vor trebui să respecte un minimanual de licențiere, în sensul să vor trebui să aducă stadionul la niște standarde ce tint spre Liga a III-a, să aibă vestiare, gard împrejmuitor și vor fi, totodată, obligate să filmeze meciurile”, a precizat președintele Asociației Județene de Fotbal, Ciprian Anton.

Şapte echipe noi vor să se afilieze

Nu mai puțin de șapte echipe noi și-au exprimat intenția de a se afilia la AJF Suceava în vederea participării în viitorul sezon competițional. Este vorba de reprezentantele localităților Satu Mare, Hînțăști, Siminicea, Salcea, Volovăț, Vadu Moldovei și Forăști.

Ne bucură faptul că, după un an greu, sunt atât de multe echipe noi care vor să participe în competițiile din fotbalul județean. Vom ajunge astfel de la 43 la 50 de membrii afiliați AJF Suceava, iar lista rămâne deschisă în continuare”, a adăugat președintele Ciprian Anton.

Foto: Cristian Plosceac

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "AJF Suceava a stabilit planul de atac pentru noul sezon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*