AJF Suceava a demarat înscrierile pentru campionatul judeţean de futsal

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava va organiza pentru al doilea an consecutiv un campionat de futsal la nivelul judetului Suceava. Competitia este destinata formatiilor din Liga a IV-a si Liga a V-a si se va desfasura pe parcursul lunilor ianuarie, februarie si martie. Înscrierile se fac pâna pe data de 15 ianuarie si pentru a avea drept de joc în campionatul de futsal, echipele trebuie sa fie afiliate la Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, iar jucatorii trebuie sa aiba viza anuala AJF pe 2015. Jocurile se vor desfasura în sistem turneu, pe sase zone georgrafice, urmând ca la inceputul lui martie sa se organizeze un turneu final in sala LPS, cu cele sase câstigatoare zonale.

Suntem la faza in care stabilim locatiile in care vor avea loc cele sase turnee zonale. Sunt invitate sa participe toate echipele din Ligile a IV-a si a V-a. Am fi multumiti daca vom strange la start cel putin 24 de echipe, la fel ca anul trecut. In masura in care vom putea, vom incerca sa contactam noi echipele. Cei interesati se pot adresa ei direct la AJF pana pe 15 ianuarie”, a precizat presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Ca noutate, in acest an, conducerea AJF Suceava intentioneaza sa organizeze un meci demonstrativ intre castigatoarea campionatului judetean si Bukovina Vicovu de Jos, singura reprezentanta a judetului Suceava în competitiile nationale de futsal desfasurate sub egida FRF.

Meciurile se vor desfasura pe parcursul a doua reprize a cate 20 de minute, dupa legile jocului de futsal, fiecare echipa urmand sa fie formata dintr-un portar si patru jucatori de camp. Fiecare formatie poate miza pe un lot maxim de 20 de persoane, format din 16 jucatori de camp, doi portari, un antrenor, plus un delegat. Pentru a lua parte la competitie, jucatorii trebuie sa detina viza anuala pe carnetele de legitimare. Plata arbitrilor, a observatorului si a asistentului medical revine in sarcina tuturor echipelor participante.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *