AJF Suceava a dat startul la înscrieri pentru Campionatul Județean de Futsal

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava va organiza pentru al patrulea an consecutiv un campionat de futsal la nivelul judetului Suceava. Competitia este destinata celor 36 de formatii care evolueaza la nivelul Ligii a IV-a si Ligii a V-a si va debuta in ultimul weekend al lunii ianuarie. Termenul limita de inscriere in competitie este 20 ianuarie, iar pentru a avea drept de joc în campionatul de futsal, echipele trebuie sa fie afiliate la Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, iar jucatorii trebuie sa aiba viza anuala AJF pe 2017. Jocurile se vor desfasura în sistem turneu, pe zone geografice, urmând ca la inceputul lui martie sa aiba loc turneul final in sala Liceului Sportiv din Suceava.

Campionatul Judetean de Futsal merge mai departe. E un bonus pentru echipele din judet, care au astfel ocazia sa intre in forma in perspectiva sezonului de primavara. Cred ca primele trei editii s-au bucurat de un real succes, competitia a devenit una de traditie, iar in acest an mizam din nou pe 20 de echipe participante. In prima faza vom organiza patru turnee zonale cu cate cinci echipe, primele doua clasate urmand sa se califice la turneul final. Zilele viitoare vom anunta si salile care vor gazdui turneele zonale„, a precizat presedintele AJF, Ciprian Anton.

Meciurile se vor desfasura pe parcursul a doua reprize a cate 20 de minute, respectand legile jocului de futsal, fiecare echipa participanta urmand sa fie formata dintr-un portar si patru jucatori de camp. Fiecare formatie poate miza pe un lot de maximum 20 de persoane, format din 16 jucatori de camp, doi portari, un antrenor, plus un delegat. Primele trei editii au fost castigate de Bucovina Radauti (2015), Viitorul Adancata (2016) si Viitorul Liteni (2017).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "AJF Suceava a dat startul la înscrieri pentru Campionatul Județean de Futsal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*