AJF păstrează tradiţia. Va organiza şi în acest an campionatul judeţean de futsal

Asociatia Judeteana de Fotbal va organiza pentru al treilea consecutiv un campionat de futsal la nivelul judetului Suceava. Competitia este destinata formatiilor din Liga a IV-a si Liga a V-a si va debuta la sfarsitul lunii ianuarie.

Înscrierile se vor desfasura in perioada 10-15 ianuarie, iar pentru a avea drept de joc în campionatul de futsal, echipele trebuie sa fie afiliate la Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, iar jucatorii trebuie sa aiba viza anuala AJF pe 2016. Jocurile se vor desfasura în sistem turneu, pe patru zone geografice, urmând ca la inceputul lui martie sa se organizeze un turneu final in sala LPS.

Cred ca primele doua editii s-au bucurat de un real succes, iar in acest an mizam pe un numar de peste 20 de echipe participante. Ne dorim sa organizam cel putin patru turnee zonale a cate cinci echipe, primele doua clasate urmand sa se califice la turneul final. Campionatul de futsal reprezinta un bonus pentru echipele din judet, care au astfel ocazia sa intre in forma in perspectiva sezonului de primavara„, a precizat presedintele Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *