AJF | Campionat de futsal

Ciprian Anton

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava va organiza, în premieră, un campionat de fotbal în sală. Competiţia este destinată echipelor din Ligile a 4-a şi a 5-a şi se va desfăşura pe parcursul lunilor ianuarie şi februarie.

AJF Suceava a decis să organizeze un campionat de futsal în urma solicitărilor venite din partea mai multor cluburi din judeţ. Înscrierile se fac până pe 23 decembrie, iar pentru a avea drept de joc în această competiţie, echipele trebuie să fie afiliate la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava şi jucătorii trebuie să aibă viza anuală AJF 2014. Jocurile se vor desfăşura în sistem turneu, pe patru zone, Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Vatra Dornei, urmând ca la sfârşitul lunii februarie să se organizeze un turneu final cu cele patru câştigătoare zonale.

„La noi premiile nu sunt foarte mari, chiar ne intreba cineva despre acest lucru. Noi vrem să dăm drumul acestui campionat, iar premiile vor veni pe parcurs. Competiţia se va desfăşura în lunile ianuarie şi februarie, pentru că în martie se reiau meciurile pe teren mare. La prima vedere, toată lumea vrea să participe, dar vom vedea câţi se vor înscrie şi în functie de asta vom stabili forma de organizare. Cert este că vom avea un turneu final, la Suceava, la sfârşitul lunii februarie. Atunci va fi invitat şi reprezentantul cluburilor de fotbal în sală în Comitetul Executiv al FRF, Cristian Vornicu. Dumnealui ne-a promis că, în cazul în care vom reuşi să demarăm acest proiect, ne va sprijini cu 20-30 de mingi, care sunt foarte importante pentru că fotbalul de sală se joacă cu altfel de mingi”, a declarat preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "AJF | Campionat de futsal"

  1. Aia-i… Frumos frumos!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*