AJF începe înscrierile pentru Campionatul de Futsal

Asociatia Judeteana de Fotbal va organiza pentru al saselea an consecutiv un campionat de futsal la nivelului judetului Suceava. Competitia este destinata celor 34 de echipe din Liga a IV-a si Liga a V-a si va debuta la sfarsitul lunii ianuarie, cu primul turneul zonal. “Campionatul Judetean de Futsal a prins neasteptat de bine. Primele cinci editii s-au bucurat de un real succes, asa ca intrecerea se va afla si in acest an in calendarul AJF Suceava. Mizam pe participarea a aproximativ 20 de echipe, ce vor fi impartite in patru turnee zonale, primele doua clasate in fiecare turneu urmand sa se califice la turneul final”, a precizat presedintele Ciprian Anton.

Pentru a avea drept de joc, echipele trebuie sa fie afiliate la Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava, iar jucatorii trebuie sa aiba viza anuala AJF pe anul 2019. Meciurile se vor desfasura pe parcursul a doua reprize a cate 15 de minute, dupa legile jocului de futsal, fiecare echipa urmand sa fie formata dintr-un portar, plus patru jucatori de camp. Fiecare formatie poate miza pe un lot de maximum 20 de persoane, format din 16 jucatori de camp, doi portari, un antrenor si un delegat.

Primele cinci editii ale Campionatului Judetean de Futsal au fost castigate de Bucovina Radauti (2015), Viitorul Adancata (2016), Viitorul Liteni (2017), Stejarul Cajvana (2018) si Viitorul Negostina (2019).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "AJF începe înscrierile pentru Campionatul de Futsal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*