AJF a stabilit programul Turului I din Cupa României

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava a anuntat programul primului tur din faza judeteana a Cupei Romaniei – competitie dotata cu trofeul Railex. Cele sapte meciuri in care sunt angrenate echipe de Liga a V-a vor avea loc duminica, 8 septembrie, de la ora 16.00, intr-o singura mansa.

Conform regulamentului, in caz de egalitate dupa cele 90 de minute, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare. Cheltuielile de arbitraj vor fi suportate de ambele cluburi, iar asistenta medicala si cheltuielile legate de organizarea jocului sa fie suportate de gazde.

Programul primului tur:

Viitorul Valea Suhei – Bistrita Brosteni

Avantul Frasin – Minerul Iacobeni

Sporting Arbore – Viitorul Veresti

Viitorul Stroiesti – Vointa Zvoristea

Steaua Dumbraveni – Viitorul Adancata

Sporting Bunesti – Somuz II Baia

Academica Galanesti – Unirea Horodnic de Sus

Alte cinci grupari, Polul Nord Falcau, Viitorul Negostina, Bradul Vama, Releul Mihoveni si Forestierul Frumosu sunt calificate direct in turul II, programat sa aiba loc pe 2-3 octombrie.

Tot atunci vor intra in competitie si opt dintre echipele de Liga a IV-a, mai slab clasate sezonul trecut, este vorba de Concordia Gramesti, Sporting Poieni Solca, Rarau Campulung Moldovenesc, Zimbru Siret, Recolta Fantanele, LPS Suceava, Moldova Draguseni si Victoria Vatra Moldovitei.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close