AJF a publicat lista echipelor înscrise în Campionatul Judeţean de Futsal

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava va organiza in perioada urmatoare cea de-a doua editie a Campionatului Judetean de Futsal. La invitatia forului judetean au raspuns prezent nu mai putin de 20 de echipe, 8 reprezentante ale Ligii a IV-a, e vorba Somuz Preutesti, Rapid II Siret, Viitorul Liteni, Viitorul Veresti, Recolta Fantanele, CS Gura Humorului, Stiinta Vicovu de Sus si Progresul Fratautii Noi, plus alte 12 reprezentante ale Ligii a V-a, e vorba de Plesul Rasca, Viitorul Adancata, Stiinta Mitoc, Silva Udesti, International Salcea, Balada Ciprian Porumbescu, Releul Mihoveni, Sporting Poieni Solca, Foresta Moldovita, Unirea Horodnic, Avantul Volovat si Locomotiva Dornesti.

In prima faza a competitiei, cele 20 de echipe participante vor fi împartite în 4 grupe de câte 5 echipe, primele doua clasate in fiecare grupa urmand sa se califice la turneul final ce va avea loc la inceputul lunii martie in sala LPS.

Meciurile se vor desfasura pe parcursul a doua reprize a cate 15 de minute, dupa legile jocului de futsal, fiecare echipa urmand sa fie formata dintr-un portar si patru jucatori de camp. Fiecare formatie poate miza pe un lot maxim de 20 de persoane, format din 18 jucatori, un antrenor, plus un delegat.

Pentru a lua parte la competitie, jucatorii trebuie sa detina viza anuala pe 2015 pe carnetele de legitimare. Plata arbitrilor, a observatorului si a asistentului medical revine in sarcina echipelor participante, anunta AJF.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *