AJF a fixat datele de start ale sezonului de primăvară

Comitetul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava a stabilit datele oficiale de start ale sezonului de primavara. Liga a IV-a se va relua pe data de 8 martie si se va incheia pe data de 31 mai, fara etape intermediare si fara jocuri programate de Paste, in weekendul 18-19 aprilie.

Liga a V-a reincepe pe 29 martie, cu a doua etapa a returului in ambele serii. Semifinalele fazei judetene a Cupei Romaniei, competitie in care mai sunt angrenate formatiile Raraul Campulung Moldovenesc, Recolta Fantanele, LPS Suceava si Juniorul Suceava vor avea loc in sistem tur-retur, pe datele de 15 si 22 aprilie. In ceea ce priveste campionatele judetene de juniori, acestea se reiau dupa cum urmeaza: 14 martie (under 13), 21 martie (under 11) si 4 aprilie (juniori B1). Perioada de transferuri se incheie cu 48 de ore inainte de reluarea fiecarui campionat, a mai stabilit CEx.

Ocupanta primului loc in Liga a IV-a va reprezenta judetul Suceava la barajul de promovare, programat in sistem tur-retur, pe 13 si 20 iunie.  Campioana judetului Suceava va intalni una dintre campioanele judetelor Bacau, Botosani, Neamt, Iasi sau Vaslui, imperecherea echipelor din regiunea nord-est urmand sa se faca in luna februarie, prin tragere la sorti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "AJF a fixat datele de start ale sezonului de primăvară"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*