Datele de start ale sezonului de primăvară

Comitetul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal a stabilit datele de disputare ale sezonului de primavara. Totodata, conducerea AJF Suceava a programat Adunarea Generala Ordinara a membrilor afiliati pentru data de 6 martie, cu incepere de la ora 9.00, in aula Liceului cu Program Sportiv.

Liga a IV-a se va relua pe 13 martie, cu meciurile primei etape a returului. In aceiasi zi e programata si prima runda a returului in Seria de Est a Ligii a V-a, in Seria de Vest campionatul urmand sa reinceapa o saptamana mai tarziu, pe 20 martie. In campionatele judetene de juniori, sezonul de primavara va debuta pe 5 martie, pentru juniorii C si D, si 12 martie, pentru juniorii E.

Semifinalele fazei judetene a Cupei Romaniei vor avea loc in sistem tur-retur, pe 30 martie si 3 mai. Cele doua meciuri vor fi stabilite prin tragere la sorti, cu ocazia Adunarii din 6 martie. Dorna Vatra Dornei, Somuzul Preutesti, Bradul Putna si Viitorul Adancata sunt cele patru formatii ramase in competitie.

Maine debuteaza si perioada de transferuri in fotbalul judetean, cluburile avand ocazia de a legitima sau de a schimba jucatori pana pe 22 februarie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

  1. Oare ce se intampla cu gazeta de suceava ?nu mai sunt date stiri despre rapid cfr ( plecari veniri de jucatori ) mai repede si in loc ca sa aflam de la gazeta citim in monitorul de suceava ?!? Oare au obosit Daniel si Chido ?

  2. Victoria Vatra Moldovitei a invinso pe Putna 4-1 in cupa .asadar Victoria s-a calificat mai departe ,remediati imediat aceasta grava eroare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *