Aissia Prisecariu face senzație în înotul românesc

La doar 14 ani, Aissia Prisecariu este noua senzație a înotului românesc. Sportiva pregătită de Andrei Pinticanu, Luis Lăcătuș și Constantin Dănăilă la CSŞ “Nada Florilor” Fălticeni a cucerit nouă medalii la individual, dintre care șapte de aur și a stabilit trei recorduri naționale la Cupa României la natație pentru seniori, tineret și juniori, concurs ce avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în bazinul din Târgoviște, toate acestea venind în finalele de 50, 100 și 200 de metri spate.

La zestea de 20 de medalii cucerite de clubul fălticenean la concursul din Dâmbovița și-au mai adus contribuția Rianna Amariei (două medalii de argint și una de bronz), Daria Alexa (o medalie de argint și una de bronz), Ioana Georgescu (trei medalii de argint) și ștafeta feminină (două medalii de aur și una de bronz).

În clasamentul individual, realizat la finalul competiției de la Târgoviște, Aissia Prisecariu s-a clasat pe locul 2. Fălticeneanca a obținut 753 de puncte în statistica Federației Internaționale de Înot (FINA).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *