Ailenii se întoarce pe Areni

Florin Ailenii s-a inteles cu conducerea divizionarei a treia Rapid Suceava pentru a-si continua cariera in curtea gruparii de pe Areni. Desi mai are un an de contract cu formatia Fcm Onesti, fundasul de 24 de ani a anuntat ca isi va incheia la finalul acestei saptamani socotelile cu clubul de malul Trotusului, urmand ca luni dupa-amiaza sa se prezinte la reunirea trupei pregatite de Bogdan Tudoreanu.

Am discutat, astazi, cu presedintele clubului din Onesti. Mai am un an de contract cu echipa de acolo, cu care ar fi trebuit sa-mi renegociez salariul in aceasta vara, dar sper sa nu ma incurce, pentru ca vreau sa revin la Suceava. Am vorbit inca de acum cateva saptamani cu conducerea Rapidului, am inteles ca se vor intoarce mai multi jucatori la echipa, motiv pentru care m-am decis sa vin si eu. Mi-e dor sa joc pe Areni si sper sa avem ceva mai mult noroc in viitorul sezon. Poate reusim sa producem o surpriza in clasament”, a declarat Florin Ailenii.

Fundasul falticenean este la cea de-a doua tentativa de a evolua in tricoul “alb-visiniilor”, dupa ce iarna trecuta s-a antrenat pentru cateva zile alaturi de lotul condus pe atunci de Ioan Radu. De-a lungul carierei, Ailenii a mai evoluat la Juventus Falticeni, Cetatea Suceava si Cetatea Targu Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ailenii se întoarce pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*