Agbleta revine la Rădăuţi

Bucovina Radauti s-a reunit astazi in vederea reluarii pregatirilor pentru sezonul de primavara al Ligii a III-a. La primul antrenament al anului, desfasurat pe stadionul Municipal, sub comanda tehnicienilor Daniel Stoica si Adrian Livitchi, au luat parte 17 jucatori, noutatile fiind Alin Carlaont, un portar in varsta de 24 de ani care a evoluat in trecut pentru CFR Timisoara, Ilisoi, revenit recent din Franta, si Mlesnita, un junior originari din Radauti care a fost legitimat la LPS Suceava.

Cea mai importanta achizitie a iernii este insa fara indoiala Francis Agbleta, atacantul ghanez urmand sa se alaturi lotului radautean spre sfarsitul acestei saptamani. De la reunirea lotului au mai lipsit motivat Popescu, A. Ciurla si Pomparau. A absentat nemotivat doar Botusan.

Jucatorii prezenti la reunirea Bucovinei Radauti au fost urmatorii: Butnariu, Bujdei, Carlaont – portari, C. Ciurla, Alupei, Hrimiuc, Aghiorghiesei, Apetrei, Ilisoi, Zaremba, Pasaila, Sabie, Mihailovici, Mlesnita, Sfarnaciuc, Negrut si Nitu.

Managerul “galben-albastrilor” a precizat ca, incepand de saptamana viitoare, Bucovina Radauti va mai testa cinci jucatori. De asemenea, din acest an, echipele de juniori ale clubului va avea un nou antrenor, in persoana lui Tom Hunceac.

In primul meci amical programat in aceasta iarna, Bucovina Radauti va evolua vineri, pe terenul din Bucecea, in compania unei selectionete a judetului Botosani.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Agbleta revine la Rădăuţi"

  1. Cred ca si Carlaont este destul de bun,e experimentat.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*