Află primul cu cine jucăm!

Marti, la Viena, va avea loc tragerea la sorti pentru stabilirea programului din sferturile Challenge Cup. Ramaneti pe GazetaSV pentru a afla primii ce echipa vor infrunta handbalistii suceveni in aceasta faza a competitiei.

Directorul tehnic al Universităţii a afirmat că nu are preferinţe în ceea ce priveşte următorul adversar din Cupa Challenge, insa ar opta pentru o echipa din Polonia sau Italia.

“Nu ne permitem sa spunem ce am prefera. Echipele sunt mai puternice decat anul trecut. Avem informatii ca Bologna si alte echipe din sezonul trecut s-au mai intarit. Intotdeauna judecam dupa cele doua puncte de vedere: valoarea adversarului si costurile organizarii dublei manse. Probabil ar fi indicat sa jucam cu o echipa din Polonia sau cu Bologna pentru ca ar fi mai usor de organizat. Cat priveste aspectul jocului, nu ar fi usor de trecut de niciuna dintre acestea”, a declarat Petru Ghervan.

Prima mansa din sferturile Challenge Cup este programata pentru 27/28 martie, urmand ca returul sa se desfasoare o saptamana mai tarziu, respectiv pe 03/04 aprilie.

Iata posibilii adversari ai Universitatii. Tu ce echipa ai prefera?

Bologna United (ITA)
Stord Handball (NOR)
MMTS Kwidzyn (POL)
Sporting Clube de Portugal (POR)
Xico Andebol (POR)
Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău (ROU)
RD Slovan (SLO)

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *