Aerostar– Rapid Suceava: 0-2

Rapid Suceava s-a impus astazi cu scorul de 2-0 pe terenul formatiei Aerostar Bacau si ramane pe primul loc in clasamentul seriei I din Liga a III-a. Mai mult, cu aceasta victorie ceferistii s-au distantat la patru puncte in fata principalei contracandidate la promovare, ACS Bacau, care a pierdut cu 0-1 la Rimnicu Sarat.

Rapid CFR a deschis scorul pe terenul “aviatorilor” la un sfert de ora de la startul partidei. Arbitrul a dictat lovitura de la 11 metri la un fault asupra lui Sumanariu, iar Ghiviziu a transformat pentru 0-1. Un alt moment important al partidei s-a petrecut in minutul 65. Un jucator al gazdelor s-a accidentat, iar in conditiile in care Aerostarul efectuase deja cele patru schimbari, bacauanii au continuat cu un om mai putin in teren. Scorul final a fost stabilit de Stanescu care a punctat pentru 0-2 cu un sut de la 20 de metri.

Rapid Cfr Suceava: Pascal – Bosancu, Fl. Plamada, Ailenii, Oniu – Suleru, Ghiviziu, Stanescu, Semeghin – Sumanariu – Ionesi. Antrenor: Bogdan Tudoreanu. Au mai intrat: Golofca, Romaniuc, Hrimiuc si I. Plamada.

In urmatoarea etapa, Rapid CFR Suceava va primi vineri, de la ora 17:00, vizita formatiei CSM Rimnicu Sarat, in derby-ul primei serii a Ligii a III-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *