Adversar dificil pentru Rapid

Etapa cu numărul 25 a Ligii a III-a programează unul dintre cele mai dificile jocuri pe care Rapid Suceava le mai are de susţinut pe sfârşitul acestui campionat. “Ceferiştii” primesc pe stadionul Areni vizita grupării CS Panciu, una dintre cele două echipe care au învins gruparea suceveană în actualul sezon.

Formaţia antrenată de Bogdan Tudoreanu este obligată să ia toate cele trei puncte în disputa cu vrâncenii, în caz contrar existând şanse mari să fie detronată din fotoliul de lider de către SC Bacău, care joacă vineri la ABC Stoicescu. Clasată pe locul 6, CS Panciu are, totuşi, una dintre cele mai slabe ofensive din serie. Cu 19 goluri marcate în 22 de partide, trupa lui Ionică Serea este depăşită într-o ierarhie a ineficacităţii atacului doar de CSM Focşani şi Cetatea Târgu Neamţ. Chiar şi asa, rapidiştii abordează cu precauţie jocul, mai ales că în turul campionatului păncenii au câştigat cu scorul de 1-0. În acea partidă Rapidul a ratat un penalty în minutul 87, prin Semeghin.

“CS Panciu este singura echipă care a scos un punct la Bacău în afară de noi. Probabil şi vineri s-ar multumi cu un egal la Suceava. Noi nu ne permitem să pierdem puncte, mai ales pe teren propriu. Chiar dacă întâlnim o formaţie omogena, suntem pe primul loc, jucăm acasă, deci suntem favoriţi să câştigăm acest joc”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

În meciul de vineri sucevenii nu vor conta pe Tincu – accidentat şi nici pe Stănescu – nerecuperat. În plus, Ghiviziu este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Partida dintre Rapid Suceava şi CS Panciu este programată de la ora 18:00.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *