Adunarea, în 30 ianuarie

Intrunit azi, in prezenta a 5 membri, Comitetul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal a dat curs solicitarii mai multor cluburi din judeten si a decis convocarea Adunarii Generale Extraordinare pentru data de 30 ianuarie, la Hotel Imperium.

Pe langa prezentarea bilantului contabil si dezbaterea problemelor legate de afilierea sau dezafilierea anumitor asociatii sportive, delegatii vor trebui sa stabileasca in cadrul intrunirii de la sfarsitul acestei luni si o data exacta la care vor avea loc viitoarele alegeri pentru posturile de conducere din cadrul AJF Suceava.

Sedinta se anunta de pe acum una tensionata. Pe de o parte, nu mai putin de 38 de cluburi solicita ca alegerile sa aiba loc pe data de 1 martie. De cealalta parte Aurel Daicu tine cu dintii de scaun, iar drept urmare Comitetul Executiv va propune ca scrutinul sa aiba loc abia in luna iunie, dupa terminarea acestui sezon, la mai bine de trei luni de la expirarea mandatului actualului presedinte AJF Suceava.

Inscris in cursa pentru presedintia AJF, Ciprian Anton nu este de acord ca alegerile sa aiba loc la sfarsitul campionatului, considerand ca data de 1 martie, propusa de cluburi, este cea mai potrivita pentru organizarea scrutinului.  “Salut decizia luata miercuri de Comitetul Executiv. Este un pas inainte spre clarificarea lucrurilor. Cei de acolo nu luat insa act de solicitarea celor 38 de cluburi de a organiza alegerile pe  1 martie. Consideram ca este cea mai potrivita data tinand cont de calendar. Mandatul domnului Daicu expira pe 6 martie, iar alegerile pentru sefia FRF au loc pe 5 martie. Normal ar fi ca noul presedinte al FRF sa stie cu cine lucreaza la AJF Suceava inca din martie, nu de la vara”, considera  Anton.

Ciprian Anton mai solicita un lucru actualei conduceri a AJF Suceava, ca macar in al 12-lea ceas sa prezinte un statul oficial al Asociatiei. “Raman deocamdata foarte multe intrebari. Desi am solicitat inca de la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut sa ni se prezinte un statul oficial dupa care functioneaza AJF, nu l-am primit nici pana acum, asa ca nu stim exact care sunt regulile exacte de participare la viitoarele alegeri”, a mai spus Ciprian Anton, care a precizat ca, in cazul in care statul oficial al AJF Suceava nu va fi prezentat public cat mai repede, va face mai multe dezvaluiri la Adunarea Generala din 30 ianuarie.

La sedinta de astazi a Comitetului Executiv au luat parte presedintele AJF, Aurel Daicu, vicepresedintele AJF, Vasile Bejenar, presedintele CJA, Dumitru Antoniu, reprezentantul cluburilor din Liga a IV-a, Manuel Costache, si reprezentatul cluburilor de juniori, Radu Casuba. A lipsit vicepresedintele Mihaita Szekely.

Ciprian Anton si-a depus oficial condidatura pentru functia de presedinte al AJF Suceava inca din luna decembrie. Din echipa actualului manager de la Sporting mai fac parte lectorul universitar Bogdan Grosu, arbitrul international Sebastian Gheorghe si antrenorul echipei de fotbal feminin Armonia Falticeni, Marcel Irimie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Adunarea, în 30 ianuarie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*