Adrian Iencsi: „Trebuie să arătăm ca o adevărată echipă încă din prima etapă”

Foresta Suceava se pregateste sa debuteze in noul sezon al Ligii a II-a. Pe sestache, in conditiile in care conducerea clubului nu s-a sinchisit sa prezinte in mod oficial lotul de jucatori, stafful tehnico-administrativ sau obiectivele pentru viitoarea editie de campionat. E prinsa cu alte probleme, mai mari. 😉

In runda inaugurala, “galben-verzii” vor evolua sambata, de la ora 11.00, pe stadionul din Stefanesti, impotriva Unirii Tarlungeni, iar in ciuda numeroaselor probleme de lot cu care se confrunta, multe de ele cauzate de lipsa de profesionalism, Adrian Iencsi si-a propus sa-si inceapa cu dreptul mandatul pe Areni. “Ne asteapta un prim meci pe care am incercat sa-l pregatim cat mai bine. Trebuie sa aratam ca o adevarata echipa inca din prima etapa. Mergem cu gandul sa castigam la Stefanesti, chiar daca ne asteapta un joc dificil, in fata unei echipe total imprevizibile, care poate pune probleme oricarui adversar. Pentru mine, ca antrenor, fiecare meci e ca o evaluare a lotului”, a declarat tehnicianul principal Forestei.

Adrian Iencsi a precizat ca obiectivul echipei pentru viitorul sezon este salvarea de la retrogradare, adica evitarea ultimelor patru locuri din clasamentului Ligii a II-a, care va aduna la start 21 de echipe. “Am pastrat acelasi obiectiv pe care l-am anuntat inca din timpul pregatirilor de vara, adica evitarea retrogradarii. Echipa este intr-o constructie totala, atat la nivel de lot, unde au venit foarte multi jucatori noi, cat si la nivel administrativ. Suporterii trebuie sa inteleaga ca nu putem avea rezultate foarte mari peste noapte. Acest format cu o singura serie a ridicat nivelul competitiei. Au ramas cateva formatii puternice din sezonul trecut. Acestora li se adauga nou-promovatele, Juventus, Timisoara, Sfantu Gheorghe sau Oradea care si-au pastrat loturile si relatiile de joc. Vom fi mult mai puternici din returul campionatului” a adaugat Iencsi.

“Galben-verzii” promit sa traga tare si in Cupa Romaniei

In ciuda programului extrem de incarcat pe care il va avea Foresta in viitorul sezon, unul cu 40 de meciuri in campionat, Adrian Iencsi a precizat ca nu va desconsidera Cupa Romaniei, competitie in care isi doreste un parcurs cat mai lung. “Este adevarat ca suntem singura echipa din Moldova si echipa care va avea parte de cele mai lungi deplasari dintre cele 21 de competitoare, dar aceasta este situatia. Trebuie sa aratam ca un club profesionist. In privinta Cupei Romaniei, ne dorim sa primim vizita unei echipe de Liga I la Suceava. E dorinta oricarui antrenor”, a mentionat Adrian Iencsi.

L-au pierdut pe Burca. Fundasul a plecat la FC Botosani

Seful bancii tehnice de pe Areni a ramas zilele trecute fara unul dintre pilonii pe care incerca sa construiasca echipa, dupa ce fundasul Andrei Burca a parasit antrenamentele pentru a da curs unei oferte venite de la FC Botosani.

In privinta oamenilor cu care va lucra pe Areni, Adrian Iencsi a salutat cooptarea lui Dorin Goian si Danut Perja in organigrama clubului: “Dorin Goian si Danut Perja vor fi un sprijin pentru mine ca antrenor. Sunt doi fosti fotbalisti care au jucat la un nivel inalt, provin si din Suceava, si cred ca este o mandrie pentru oras sa-i aiba in fruntea echipei locale”.

Meciul dintre Unirea Tarlungeni si Foresta Suceava este programat sambata, cu incepere de la ora 11.00, pe stadionul “Dumitru Matarau” din Stefanesti.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Adrian Iencsi: „Trebuie să arătăm ca o adevărată echipă încă din prima etapă”"

  1. SUCCES BAIETI SI SA VENITI CU TOATE CELE TREI PUNCTE.HAI FORESTA!!!..HAI SUCEAVA!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*