Adomnicăi, suspendat un meci

Pierderea celor doua puncte nu a reprezentat singura amintire neplacuta a echipei locale de handbal in deplasarea din Ardeal. Cristian Adomnicai a primit cartonas rosu in meciul cu Universitatea Cluj si va fi suspendat cel putin un joc.

In ultimul minut al disputei de sub Feleac, interul dreapta al Universitatii Suceava, a fost implicat intr-o altercatie cu o persoana din staff-ul echipei gazda. In urma incidentului, ambele persoane au vazut cartonas rosu.

“Am discutat cu arbitrii dupa joc si am incercat sa aflu care dintre ei a luat decizia. Deocamdata nu stim ce au scris in raportul de joc. Probabil va ramane o singura etapa de suspendare, care urmeaza sa fie stabilita ulterior. Cert este ca in meciul cu Stiinta Bacau, Adomnicai va putea juca.” a marturisit directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Adomnicai nu a fost singurul jucator sucevean care a simtit pe propria piele ostilitatea gazdelor. Ioan Tcaciuc a fost nevoit sa isi schimbe tricoul de joc pentru ca, cel cu care incepuse partida, s-a rupt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Adomnicăi, suspendat un meci"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*