Adomnicăi, omul de gol

Cristian Adomnicai a fost cel mai bun marcator al echipei locale de handbal in prima parte a Ligii Nationale. Interul dreapta al “studentilor” si-a trecut in cont, in cele 11 jocuri disputate in sezonul de toamna, un total de 47 de goluri, avand astfel o medie de peste 4 reusite pe meci. Pe locul secund in topul golgheterilor de la Universitatea se afla interul stanga Adrian Chirut, acesta marcand 42 de goluri in prima parte a stagiunii

Capitanul “alb-albastrilor” este urmat in clasamentul eficacitatii de cuplul Claudiu Dediu – Razvan Gavriloaia, fiecare reusind sa inscrie cate 35 de goluri in portile adversarilor din primele 11 etape. Urmatoarele pozitii sunt ocupate de cele trei achizitii efectuate de Universitatea in vara trecuta: Florin Ciubotariu- 34 goluri, Dan Ilies- 32 goluri si Mihut Pancu- 26 goluri. La zestrea de 337 de goluri stransa de trupa lui Leonard Bibirig in prima parte a stagiunii si-au mai adus contributia: Adi Mitrea– 24 de goluri, Florin Acatrinei– 19 goluri, Cristian Bursuc– 17 goluri, Madalin Tutu– 11 goluri, Matei Serban– 9 goluri si Bogdan Soldanescu– 6 goluri.

Clasamentul general al golgheterilor Ligii Nationale este condus in acest moment de Gabriel Florea de la Pandurii Targu Jiu, cu 85 de goluri, urmat de Valentin Patru (CSM Bucuresti) – 73 de goluri si Goran Kuzmanovski (HC Odorhei), se arata intr-o statistica postata pe siteul Federatiei Romane de Handbal.

De altfel, in privinta fortei ofensive, Universitatea ocupa la finalul anului locul al 5-lea intr-o ierarhie virtuala a celor mai bune atacuri din campionat, cu o medie de 30,6 goluri inscrise pe meci, gruparea suceveana fiind devansata la acest capitol de UCM Resita, HCM Constanta, HC Odorhei si CSM Satu Mare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Adomnicăi, omul de gol"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*