Adomnicăi, golgheter in tur

Cristian Adomnicai a fost cel mai bun marcator al echipei locale de handbal Universitatea in turul actualului sezon al Ligii Nationale. Interul dreapta al “studentilor” si-a trecut in cont, in cele 13 jocuri disputate in prima jumatate a campionatului, un total de 53 de goluri, avand astfel o medie de patru reusite pe meci.

Pe locul secund in topul golgheterilor de la Universitatea se afla Adrian Chirut, acesta marcand 49 de goluri in tur. Capitanul “alb-albastrilor” este urmat in clasamentul eficacitatii de extremele Florin Ciubotariu si Razvan Gavriloaia, care au inscris 41, respectiv 40 goluri in portile adversarilor intalniti in primele 13 etape.

Urmatoarele pozitii sunt ocupate de interul Claudiu Dediu – 38 goluri, Dan Ilies si Adi Mitrea, ultimii doi cu cate 35 de reusite. De asemenea, la zestrea de 395 de goluri stransa de trupa lui Leonard Bibirig in prima jumatate a stagiunii si-au mai adus contributia: Mihut Pancu – 28 de goluri, Florin Acatrinei – 24 goluri, Cristian Bursuc – 22 goluri, Madalin Tutu – 12 goluri, Matei Serban – 10 goluri si Bogdan Soldanescu – 8 goluri.

De altfel, in privinta fortei ofensive, Universitatea ocupa la finalul turului locul al 5-lea intr-o ierarhie virtuala a celor mai bune atacuri din campionat, cu o medie de 30,4 goluri/meci, gruparea suceveana fiind devansata la acest capitol de campioana HCM Constanta, UCM Resita, HC Odorhei si CSM Satu Mare.

In ceea ce priveste apararea, Pralea si compania au incasat in primele 13 runde ale sezonului un total de 356 de goluri, cifra ce situeaza Universitatea pe pozitia a treia intr-un top al celor mai bune defensive din Liga Nationala, in spatele rivalilor moldoveni de la Stiinta Bacau si a celor de la “U” Transilvania Cluj.

Foto: www.csusuceava.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Adomnicăi, golgheter in tur"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*