Adistal s-a oprit în grupe

Adistal Suceava si-a incheiat aventura la Cupa Romaniei de la Sibiu inca din faza grupelor. Chiar daca a inceput turneul final cu o victorie, scor 5-3, cu Petrolul Teleajen, trupa condusa de Adi Costeniuc a ratat calificarea in optimi, dupa ce a pierdut precedentele doua meciuri disputate in cadrul Grupei F.

Adistal a suferit cea drastica infrangere aseara, cand a fost invinsa, cu scorul de 3-7, de catre Dracii Rosii Medias, la capatul unui meci in care “galben-negrii” au marcat prin Stamate si Romaniuc (2).

In ultimul joc, gruparea suceveana a pierdut, azi, cu scorul de 2-3, in fata echipei Juventus Sibiu, dupa ce a tinut in sah gazdele turneului pana spre final, prin golurile inscrise de aceiasi Stamate si Romaniuc.

Clasament:
1. Juventus Sibiu 3 3 0 0 11-6 9p
2. Petrolul Teleajen 3 1 1 1 6-6 4p
3. Dracii Rosii Medias 3 1 0 2 12-12 3p
4. Adistal Suceava 3 0 1 2 8-13 2p

Daca am fi avut inca doi jucatori de valoarea lui Romaniuc si Stamate, probabil ca ne-am fi calificat mai departe. Am avut si ghinion, mai ales in ultimul meci cu Sibiul, cand am ratat foarte mult si am primit gol in ultimele cinci secunde. Una peste alta, cred ca a fost o experienta placuta pentru noi, chiar daca organizarea turneului a fost la pamant“, a spus Adi Costeniuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Adistal s-a oprit în grupe"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*