Adistal, locul 3 la Cupa Unirii

Adistal InterConti nu a respectat legile lui Murphy la Cupa Unirii de la Iasi. Ce a inceput prost pentru formatia condusa de Adi Costeniuc s-a terminat cu bine, sucevenii clasandu-se la finalul turneului pe locul 3.

Plecati la Iasi cu noaptea-n cap, “galben-negrii” au incasat un dus rece la meciul de debut, pierdut vineri, cu scorul de 1-6, in fata medaliatei cu bronz de la ultima editie a Campionatului National, Bentel Cluj. Sucevenii au revenit in calculele calificarii dupa ce au castigat, cu 2-1, in fata gazdelor de la Angi-Bau Iasi, prin golurile lui Daniel Cristescu si Lucian Burlacu. Ultimul meci din grupe a consfiintit si calificarea celor de la Adistal in faza eliminatorie a competitiei, dupa un 5-1 administrat celor la EBS II Iasi, prin golurile lui Burlacu (2), Oniu, Breniuc si Cristescu.

In optimile de finala, Adistal a dat peste echipa sucevenilor Danut Tipa, Laurentiu Berezoschi, Sergiu Corban si Radu Tomescu, EBS Iasi, in fata careia s-a impus la loviturile de departajare, cu scorul de 3-2, la sfarsitul unui joc al orgolilor cu multi nervi si un cartonas rosu.Trupa lui Adi Costeniuc si-a continuat aventura la Cupa Unirii, ajungand in careul de asi dupa ce s-a impus in fata celor de la Pabo Pascani, cu scorul de 4-2, prin golurile lui Burlacu (2) si Tcaciuc (2).In semifinale, “galben-negrii” au dat peste viitoarea castigatoare a turneului iesean, gruparea Design Construct Brasov, in fata careia a pierdut cu greu, in ultimele minute, cu scorul de 2-4, golurile sucevenilor in aceasta intalnire fiind semnate de Tcaciuc si Cristescu. Adistal a revenit apoi pe teren pentru finala mica, impotriva celor de la Avantaje Deva, castigata de formatia suceveana, cu scorul de 2-1, prin dubla lui Burlacu.

Rezultatele inregistrate de Adistal:

Grupe:
Adistal – Bentel Cluj 1-6
Adistal – Angi-Bau Iasi 2-1
Adistal – EBS II Iasi 5-1

Optimi:
Adistal – EBS Iasi 0-0 (3-2, dupa penaltyuri)

Sferturi:
Adistal – Pabo Sport Pascani 4-2

Semifinale:
Adistal – Design Construct Brasov 2-4

Finala mica:
Adistal – Avantaje Deva 2-1

Adistal a mizat pe urmatorul lot: Andrei Lucaciu – Cristi Popescu, Claudiu Sevaciuc, Petru Razlog, Vasile Tcaciuc, Lucian Burlacu, Daniel Cristescu, Dinu Oniu, Marius Romaniuc, Alex Afloarei si Razvan Breniuc. Delegati: Adi Costeniuc si Mihai Ududec.

Black Team, cealalta echipa suceveana participanta la Cupa Unirii, a fost eliminata inca din faza grupelor, unde a inregistrat un egal, 1-1, cu Dafin Iasi, si doua infrangeri, 0-5 cu castigatoarea trofeului, Design Brasov, si 0-2 Pabo Sport Pascani.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Adistal, locul 3 la Cupa Unirii"

  1. grasii si mosnegii astia pe locul 3?dar lahman nu era la butoane?arbitrii cu cine au tinut?ghita avea comenzi?naspa…… cred ca sunt vreo doi ce-si rod unghiile.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*