Adistal, campioană între cartiere

Trofeul celei de-a patra editii a Cupei Cartierelor a ajuns in vitrina celor de la Adistal Burdujeni. Trupa condusa de Adi Costeniuc si Mircea Vezeteu a castigat competitia desfasurata pe parcursul ultimelor trei saptamani pe terenul sintetic din incinta Iulius Mall, dupa ce s-a impus in finala de ieri, la loviturile de departajare, scor general 7-6, in fata castigatoarei editiei de anul trecut, Railex Burdujeni.

Cea de-a patra editie a competitiei organizata de www.GazetaSV.ro, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport, Asociatia Judeteana “Sportul pentru toti” si Directia Judeteana de Sanatate Publica a oferit o finala de vis, incheiata cu scorul de 4-4, dupa desfasurarea celor 40 de minute regulamentare.

Railex a incercat sa pastreze trofeul si a condus in trei randuri prin hattrikul semnat de Cardei si golul lui Corban. Favorita publicului prezent la teren, Adistal a gasit insa forta sa revina de fiecare data si a trimis meciul la loviturile de departajare prin golurile lui Lacatus (2), Fl. Turineac si Aparaschivei.

La loteria penaltyurilor de la 7 metri, Adistal a executat perfect, in vreme ce Railex a trimis mingea in bara la ultima lovitura si “galben-negrii” au castigat in premiera trofeul, cu scorul general de 7-6.

Podiumul editiei din acest an a fost completat de echipa Oscar Café Burdujeni, care s-a impus, in finala mica, la loviturile de departajare, scor 3-2, in fata celor de la Parbriz Center Obcini. La festivitatea de premiere de sambata au fost acordate si cateva premii individuale: Lucian Cutas (Parbriz Center Obcini) a castigat titlul de golgheter, cu 10 goluri inscrise la turneul final, Florin Turineac (Adistal Burdujeni) a fost declarat cel mai tehnic jucator al competitiei, Danut Tipa (Railex Burdujeni) a primit titlul de cel mai bun portar, in vreme ce Mircea Vezeteu (Adistal) a fost desemnat cel mai bun manager.

Cu ocazia finalei, managerul clubului Sporting Suceava, Ciprian Anton, a premiat cel mai promitator jucator al turneului cu un bilet de intrare in zona Vip la finala de miercuri a Cupei Romaniei, dintre Dinamo si Rapid. Premiul a ajuns in posesia golgheterului Lucian Cutas de la Parbriz Center Obicini.

Adistal Burdujeni a mizat de-a lungul competitiei pe urmatorul lot de jucatori: Dumitru Negrea, Florin Turineac (capitan), Alexandru Grigoras, Viorel Aparaschivei, Iulian Hutanu, Nicu Lacatus, Tibi Neamtu, Cosmin Haidau, Cristian Hrituc si Lucian Seniuc. Manageri: Adi Costeniuc si Mircea Vezeteu.

Pe tot parcursul turneului, arbitrajul a fost asigurat de Vlad Blanariu, Alex Blanariu si Marcel Irimie.

Primele opt clasate au fost premiate la final cu medalii, cupe, tricouri, diplome, mingi, precum si alte premii puse la dispozitie de sponsori. Organizata de GazetaSV.ro, Iulius Mall, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret si Asociatia “Sportul pentru Toti”, in parteneriat cu Obiectiv de Suceava si Intermedia TV, cea de-a patra editie a Cupei Cartierelor a reunit la start peste 300 de participanti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Adistal, campioană între cartiere"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*