Adio Cupei României!

Rapid Suceava si-a incheiat aventura din Cupa Romaniei, dupa ce a pierdut astazi, cu scorul de 1-2, in fata Ceahlaului Piatra Neamt, intr-un meci desfasurat pe Areni si care a contat pentru turul V al competitiei.

In ciuda statutului de outsider, gazdele au inceput curajos jocul contra trupei lui Marin Barbu, astfel ca Oniu si-a trecut in cont prima ocazie in minutul 4, mijlocasul sucevean fiind blocat in extremis de goalkeeperul advers.

Formatia nemteana a replicat in minutul 20, cand Onciu a dejucat cu o pasa de manual pasul la offiside facut de defensiva “ceferista” si Vatraru a deschis scorul din centrul careului cu un sut pe langa portarul Pascal.

Rapidistii au avut o prima sansa de a egala situatia de pe tabela in minutul 28, dar mingea trimisa cu capul de Sevaciuc a fost respinsa din gura portii de un jucator al oaspetilor. Insistenta “alb-visiniilor” avea sa se concretizeze in minutul 43, cand Apetri a fost faultat grosolan in careu de Badescu, centralul Cristi Sava a indicat lovitura de pedeapsa si Negru a restabilit egalitatea de la punctul cu var.

Bucuria “ceferistilor” a tinut insa cat pauza dintre cele doua reprize, Ceahlaul preluand din nou conducerea la doua minute de la reluarea jocului, cand Baltoi a marcat pentru 2-1 cu o lovitura de cap la coltul lung, reusita oaspetilor fiind insa indelung contestata de jucatorii suceveni, care au acuzat un fault in atac.

Chiar daca s-au retras la cutie dupa marcarea celui de-al doilea gol, nemtenii si-au ratat din nou coltii in minutul 73, cand Pascal a scos de la radacina barei un sut de efect prins de Onciu.

Gazdele au avut o ultima sansa de a trimite meciul in prelungiri in minutul 90, dar portarul Haraguta a fost providential si a deviat in transversala sutul nou-intratului Florin Plamada.

Rapid Suceava: Pascal – Spatar, Sevaciuc, Sava, Pantea – Apetri, Branza, Romaniuc, Oniu – Suleru, Negru. Antrenor: Bogdan Tudoreanu. Au mai intrat: Golofca, I. Plamada si F. Plamada.

Ceahlaul Piatra Neamt: Haraguta – Dumitras, Nohai, Forminte, Vitelaru – Achim, Badescu, Onciu, Vatraru – Constantinescu, Baltoi. Antrenor: Marin Barbu. Au mai intrat: Ghita, Gafita si Sofronie.

In minutul 40 al jocului, antrenorul secund al “rapidistilor”, Ion Buzoianu, a fost eliminat de pe banca tehnica pentru proteste la adresa arbitrilor, intreaga maniera de arbitraj a brigazii conduse de Cristi Sava starnind de alfel numeroase controverse atat in teren cat si printre cei aproximativ 1.000 de spectatori prezenti astazi in tribunele stadionului Areni, un lucru de “moda veche” la meciurile disputate de Ceahlaul in ultimele sezoane.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Adio Cupei României!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*