Adio, Cupă! Șomuz – Ceahlăul Piatra Neamț: 0-4

Șomuz Falticeni a ratat calificarea în şaisprezecimile de finală ale Cupei României, după ce a pierdut fără drept de apel, cu scorul de 0-4, meciul disputat miercuri pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, în turul IV al competiției.

Mateiciuc i-a testat vigilența lui Chindriş încă din minutul 3, gazdele replicând prin Forizs, al cărui şut din minutul 19 a fost parat de Câmpeanu.

Ceahlăul a deschis scorul în minutul 26, prin Curpăn, care a înscris după o acțiune colectivă de atac, la care au mai participat Matei şi Mateiciuc, ultimul având şansa să dubleze avantajul pe finalul primei reprize, dar Chindriş a respins cu piciorul în situație de unu la unu cu atacantul nemțenilor.

Trupa antrenată de Daniel Stoica putea egala în debutul reprizei secunde, dar şutul juniorului David Toader (foto), aflat la debutul în tricoul fălticenenilor, a trecut pe lângă vinclu.

Fără soluții pe banca de rezerve din cauza celor patru cazuri de COVID-19 descoperite în lot înaintea meciului, Șomuz nu a avut replică, oaspeții ducând scorul la 0-2, prin Andrei Mateiciuc, care a marcat cu capul în poarta fostei sale echipe în minutul 67.

Formația nemțeană a punctat de alte două ori în ultimul sfert de oră al întâlnirii, prin Matei (76) şi Andreş (86), ultimul cu o reluare din şase metri.

S-a terminat 0-4, iar Șomuz ratează şansa de a aduce o echipă de Liga I la Fălticeni după o pauză de 25 de ani.

Șomuz Fălticeni: Chindriş – Toader, Toukam, Dohotaru, Njindja, Afalna, Tutuță, Micloş, Forizs, Păiuş, Julei. Antrenor: Daniel Stoica. Au mai intrat: Zapata şi Robciuc.

Foto: Codrin Anton – FotoSportRO

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *