Adi Chiruț și-a găsit un nou angajament în Liga Florilor

Adrian Chiruț (39 de ani) și-a găsit un nou angajament după despărțirea de Gloria Buzău, antrenorul sucevean semnând recent un contract cu CSM Slatina, penultima clasată în Liga Florilor la handbal feminin.

Am ales Slatina pentru că aici am găsit condiții de pregătire foarte bune și oameni profesioniști, care își doresc să îndeplinească obiectivele și înțeleg ce înseamnă acest sport. Sper ca la finalul campionatului, împreună cu conducerea, suporterii și galeria, să fim fericiți împreună! Este o provocare și obiectivul este să salvăm echipa de la retrogradare. Ştim cu toții că este foarte greu, știm la ce ne-am înhămat, dar cred că avem șanse mari să o scoatem la capăt. Noi dorim să ținem fetele pe final cât mai bine din punct de vedere fizic, pentru că la toate echipele apar probleme pe final de sezon și sper să reușim să scoatem puncte. Ne vom agăța de fiecare joc în parte, nu va fi nepărat un meci decisiv”, a declarat Adrian Chiruț pentru ProSport.

Tehnicianul sucevean va debuta pe banca tehnică a celor de la CSM Slatina, miercuri, pe teren propriu, într-un meci cu Rapid București.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close