Acuze de blat în Liga a II-a: „Sucevenii au vrut să cumpere meciul de la Berceni”

Meciul dintre ACS Berceni si Rapid CFR Suceava, disputat miercuri, in cadrul etapei cu numarul 7 din play-out-ul pentru mentinerea in Liga a II-a, a provocat un scandal cat Casa Fotbalului, un nou caz “Valiza” in fotbalul romanesc.

Astfel, inaintea jocului, decisiv pentru ambele formatii in lupta pentru salvarea de la retrogradare, oficialii gruparii ilfovene i-au acuzat pe omologii lor suceveni ca au incercat, prin intermediul unui jucator, sa ofere o suma de bani echipei din Berceni pentru a o lasa mai moale in meciul de ieri. “Cei de la Suceava au contactat de doua ori un jucator de la noi, pe Fasie, promitandu-i 40 de milioane de lei vechi pentru fiecare coleg daca vor tranti meciul. Am instiintat FRF-ul, CCA-ul, stiu toti cei implicati. Cei de la Suceava sunt surprisi acum, nu credeau ca noi ii vom denunta. Dupa meci voi da o declaratie in care voi spune tot cu lux de amanunte. Sucevenii au primit 5 miliarde de lei vechi de la Primarie si cu astia vor sa cumpere meciul in loc sa faca ceva la echipa lor. Avem informatii ca la Buzau, au dat 20 de milioane ca sa ne bata Gloria pe noi. Jucatorii vorbeau intre ei pe teren”, a dezvaluit managerul sportiv al clubului din Berceni, Dumitru Tudor, in cadrul emisiunii “Trafic Sport” de la Sport Total.

Replica a venit din partea lui Dumitru Moldovan, care nu mai ocupa insa nicio functie oficiala in cadrul clubului sucevean. Acesta a negat acuzele venite dinspre tabara ilfoveana. “Stiu despre aceasta problema. Fasie a dat declaratii in acest sens observatorului de joc. Se pare ca cineva din cadrul clubului nostru ar fi promis o suma de bani ca sa castigam noi la Berceni. Vom da in judecata jucatorul respectiv, pentru ca vor trebui sa existe dovezi. Treaba cu meciul de la Buzau, la fel, trebuie demonstrat, iar cei care sunt implicati trebuie sa raspunda. Banuiesc ca sunt niste afirmatii nefondate pentru a ne intimida jucatorii. O sa vedeti ca totul este o inscenare”, a declarat Dumitru Moldovan pentru Sport Total FM.

Pe teren, ACS Berceni s-a impus in fata celor de la Rapid Suceava cu 3-1.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Acuze de blat în Liga a II-a: „Sucevenii au vrut să cumpere meciul de la Berceni”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*