ACS Șomuz, parteneriat cu FC Botoșani

Somuz Falticeni este in tratative cu FC Botosani pentru semnarea unui parteneriat, in baza caruia gruparea de peste Siret urmeaza sa directioneze mai multi jucatori de perspectiva catre formatia suceveana. Conducatorii si actionarii de la FC Botosani si reprezentantii clubului falticenean, presedintele Catalin Ungureanu, antrenorul Radu Anania si primarul Catalin Coman s-au asezat sambata trecuta la masa discutiilor. In stufosul staff al echipei falticenene va fi cooptati tehnicianul Daniel Stoica, antrenorul cu portarii Vasile Prisaca si un preparator fizic, noteaza www.cronicadefalticeni.ro.

Interesul pentru aceasta colaborare este reciproc. Noi ne dorim sa performam în esaloanele superioare, iar FC Botosani vrea sa-si creasca jucatorii de perspectiva pentru prima echipa. Noile reglementari impuse de Federatia Româna de Fotbal la nivelul Ligii a III-a, privind utilizarea jucatorilor tineri, ne-au facut sa ne gândim foarte serios la aceasta solutie, din care avem împreuna de câstigat. Ne dorim sa fim una dintre echipele bune ale campionatului, chiar din primul an al participarii noastre în campionatul Liga a III-a”, a declarat presedintele clubului ACS Somuz Falticeni, Catalin Ungureanu, pentru siteul www.cronicadefalticeni.ro.

Somuz Falticeni va debuta in campionatul Ligii a III-a, sambata, de la ora 18.00, pe stadionul Tineretului, contra celor de la CSM Focsani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Șomuz, parteneriat cu FC Botoșani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*