ACS, locul 11 la Odorhei

Acs Remember Campulung Moldovenesc a ocupat locul 11 la Cupa Szekelyudvarhelyert, un puternic turneul de fotbal destinat grupelor de copii sub 11 ani, desfasurat zilele trecute la Odorhei si care a adunat la start un numar de 16 echipe. In faza grupelor, formatia condusa de Mihai Eremia a bifat o victorie si doua infrangeri, 2-1 cu Lacu Ursu Sovata, respectiv 1-5 si 1-7, cu Css Reghin si Vsk Miercurea Ciuc. In urma acestor rezultate, gruparea suceveana a ocupat locul 3 in grupa si a jucat apoi in compania gazdelor de la Css Odorhei, in fata carora a cedat la loviturile de departajare, cu scorul de 5-6, dupa 1-1 la finalul timpului regulamentar. “Ros-negrii” avea sa se revanseze in meciul pentru locurile 11-12, unde s-au impus categoric, scor 6-0, in fata celor de la Afc II Odorhei.

Rezultatele obtinute in grupa nu reflecta exact realitatea, jocul copiilor nostri fiind destul de bun, apreciat de catre cei prezenti la meciuri, tinand cont si de faptul ca am avut cinci jucatori titulari indisponibili pentru acest turneu, in componenta lotului aflandu-se doar trei jucatori nascuti in anul 2001, restul fiind nascuti in 2002 si chiar 2003. A fost un turneu foarte bine organizat, foarte puternic, cu echipe care au participat la turneul final pe tara la aceasta categorie de varsta si echipe din strainatate. Ca o concluzie as putea spune ca am castigat inca o experienta, jocul nostru imbunatatindu-se de la meci la meci“, a declarat Mihai Eremia.

Printre jucatorii campulungeni remarcati la acest turneu se numara Ilie Marian (2003)- mezinul lotului, Iustin Oblesniuc (2002) – considerat printre cei mai buni jucatori ai turneului de catre asistenta, Catalin Lungu (2001) – adus de doar 2 saptamani de la Fundu Moldovei in urma turneului organizat de Acs Remember Campulung Moldovenesc, si Carloanta Ionut (2001) – al doilea marcator al turneului.

Acs Remember Campulung Moldovenesc a mizat la Cupa Szekelyudvarhelyert pe urmatorul lot de jucatori: Damian Cosmin – Atitienei Stefan, Horga Daniel, Rotundu Sebi, Oblesniuc Iustin, Baicu Edi, Baicu Cristi, Muresan Cristi, Litu Cezar, Carloanta Ionut, Lungu Catalin, Marian Ilie si Erlich Alexandru.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS, locul 11 la Odorhei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*