ACS Juniorul Suceava s-a calificat la turneul semifinal de pe Areni

ACS Juniorul Suceava s-a calificat la turneul semifinal de juniori D. Echipa antrenata de Bogdan Pantea ajuns in primele opt echipe din tara la categoria 2003, dupa ce a castigat etapa zonala organizata la finele saptamanii pe terenul complexului “Emil Alexandrescu” din Iasi si care a reunit la start sase campioane din zona de nord a Moldovei. “Alb-verzii” si-au asigurat calificarea mai departe dupa ce s-au impus in finala turneului zonal, in fata celor de la LPS Vaslui, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Sebi Nechita dupa pauza.

Rezultatele echipei sucevene:

Grupe:

ACS Juniorul Suceava – LPS Vaslui 0-3

ACS Juniorul Suceava – Dante Botosani 6-0

Semifinale:

ACS Juniorul Suceava – CSMS Iasi 1-0

Finala:

ACS Juniorul Suceava – LPS Vaslui 1-0

Cu cinci goluri marcate pe parcursul turneului zonal, suceveanul Sebi Nechita a primit din partea reprezentantilor Federatiei Romane de Fotbal prezenti la Iasi, atat titlul de golgheter, cat si distinctia de “cel de cel mai bun jucator”.

Ne bucuram ca am ajuns intre cele mai bune echipe din tara. E o calificare meritata. Eram convins ca vom face un turneul bun pentru ca avem o grupa de copii valorosi, care au castigat multe competitii in ultimii ani”, a declarat antrenorul de la ACS Juniorul, Bogdan Pantea.

Gruparea suceveana a mizat la turneul zonal pe urmatorul lot de jucatori: Razvan Zofota, Sebi Nechita, Alex Crap, Andrei Varasciuc, David Toader, Albert Hofman, Denis Solovastru, Alex Cazac, Leonard Pascar, Vlad Hreceniuc, Robert Fagaras, Tiberiu Danilet, Vlad Lutu si Marian Ilie.

Turneul semifinal are loc la Suceava, pe stadionul Areni, intre 9 si 11 iunie.

ACS Juniorul Suceava se va bate pentru singurul loc calificabil in finala nationala cu formatiile Viitorul Constanta, Stars Braila si Regal Sport Bucuresti, ultima fiind Academia din Romania a clubului Atletico Madrid.

Tot in weekendul trecut, ACS Juniorul Suceava a participat cu doua echipe la Sparta Spring Cup de la Bucuresti. Condusa de pe margine de Constantin Dumistracel, grupa de copii nascuti in 2004 a ocupat locul 3, in vreme ce grupa de copii nascuti in 2008, antrenata de Ovidiu Vranau s-a clasat pe locul 5.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Juniorul Suceava s-a calificat la turneul semifinal de pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*