ACS Juniorul Suceava a încheiat sezonul între primele patru echipe din România

ACS Juniorul Suceava a incheiat sezonul competitional 2017/2018 intre cele mai bune patru echipe din tara la categoria juniori C (under 15). Formatia pregatita de Bogdan Pantea a ratat calificarea in finala nationala dupa ce a ocupat locul 2 la turneul semifinal organizat zilele trecute pe stadionul Areni.

Sub privirile selectionerului echipei nationale U15, Adrian Vasai, gruparea suceveana inceput perfect turneul de pe teren propriu, castigand joi in fata celor de la CFR Cluj, cu scorul de 2-0, printr-o dubla semnata de Sebi Nechita. ACS Juniorul si-a trecut in cont o noua victorie vineri cand a trecut de Kinder Mures, cu scorul de 4-1, prin golurile semnate de Sebi Nechita (3) si Albert Hofman. Batalia decisiva pentru un loc in finala Campionatului National avea sa se dea sambata, cand trupa condusa de Bogdan Pantea a cedat in fata celor la UTA Arad, cu scorul de 0-2, la finalul unui meci in care oaspetii a deschis scorul dupa o greseala a portarului sucevean si si-au securizat victoria in minutele de final, dupa ce formatia gazda a ramas in inferioritate numerica.

Rezultatele turneului semifinal:

UTA Arad – Kinder Mures 3-1
CFR Cluj – Juniorul Suceava 0-2

Kinder Mures – Juniorul Suceava 1-4
UTA Arad – CFR Cluj 4-0

CFR Cluj – Kinder Mures 6-2
Juniorul Suceava – UTA Arad 0-2

Eu sunt foarte multumit de atitudinea pe care au avut-o baietii la acest turneul semifinal. Desigur ca exista si o urma de regret pentru ca am fost ca am fost la 70 de minute de a juca o finala de Campionat National. Nu stiu cand ne vom mai intalni cu o asemenea sansa. Poate ca era un obiectiv prea indraznet pentru clubul nostru, dar, cu putina sansa si mai multa hotarare in meciul decisiv cu UTA Arad, il puteam indeplini. Eu sunt mandru insa de baieti ca au progresat fata de sezonul trecut si au ajuns intre primele patru echipe din tara, alaturi de FCSB si Viitorul. A fost primul nostru an cand am jucat 11 la 11 si este destul de greu sa tii pasul cu echipele mari din tara”, a declarat antrenorul Bogdan Pantea.

ACS Juniorul Suceava a mizat la turneul semifinal al Campionatului National pe urmatorul lot de jucatori: Razvan Zofota, Sandro Solcan, Sebastian Nechita, Vladut Lutu, Leonard Pascari, Tiberiu Danilet, Mihai Filimon, David Toader, Ilie Marian, Andrei Varasciuc, Vlad Hreceniuc, Denis Solovastru, Albert Hofman, Robert Orhei, Stefan Socoliuc, Robert Ciornei, Lucian Rusu, Luca Atitienei, Robert David, Eduard Neamtu, Mihnea Mostoflei si Narcis Eminovici.

In finala Campionatului National de Juniori C, UTA Arad va infrunta FCSB.

De pe stadionul Areni, trei dintre componentii grupei de juniori C de la Juniorul Suceava, Eduard Neamtu, Luca Atitienei si Narcis Eminovici au plecat direct la Brasov, unde participa la o actiune de selectie pentru nationala U14.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Juniorul Suceava a încheiat sezonul între primele patru echipe din România"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*