Juniorul Suceava a câştigat un nou trofeu la Braşov Cup

Juniorul Suceava a cucerit un nou trofeu la Brasov Cup. Dupa ce au triumfat sub Tampa cu grupa de 2003, “alb-verzii” au bifat duminica un nou succes, ocupand primul loc si la categoria 2004. Echipa antrenata de Bogdan Pantea a iesit din faza grupelor cu un bilant de trei victorii si o remiza : 4-1 cu Scoala de Fotbal « Parvulescu » Slatina, 1-0 cu CFR Simeria, 2-0 cu gazdele de la Celta Vigo Brasov, respectiv 1-1 cu CSM Oradea. In sferturile de finala, ACS Juniorul a eliminat la loviturile de departajare, cu scorul general de 3-2, pe LPS Iasi, pentru ca in semifinale sa treaca de Stars Braila, cu scorul de 3-0. In finala, formatia suceveana a dat din nou peste Scoala de Fotbal « Parvulescu » Slatina, in fata careia s-a impus, cu 4-2, adjudecandu-si astfel trofeul.

ACS Juniorul Suceava a castigat la final si unul dintre premiile speciale, Ionut Nistor, cu doua goluri marcate, fiind desemnat cel mai bun jucator al finalei.

Antrenorul Bogdan Pantea a mizat la categoria 2004 la Brasov Cup pe urmatorul lot de jucatori: Catalin Aioanei, Mihnea Mostoflei, Robert David, Luca Atitienei, Ionut Nistor, Eduard Neamtu, Sebi Dârtu, Daniel Corniciuc, Bogdan Butnar, Alex Savin, Dimitrie Toader, Ionut Buceag si Matteo Vacariu.

Intr-o competitie desfasurata in paralel, sub acelasi nume, ACS Juniorul Campulung Moldovenesc a ocupat locul 4 cu grupa under 15. Trupa antrenata de Mihai Eremia a castigat si unul dintre premiile speciale prin Cosmin Damian, desemnat cel mai bun portar al turneului la categoria lui de varsta.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Juniorul Suceava a câştigat un nou trofeu la Braşov Cup"

  1. Bravo,copii!Felicitari!Bravo si tie Bogdan Pantea,se vede ca esti…copilul lui Cornel Darman!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*