ACS Juniorul Suceava a câştigat un cantonament în Franţa

Grupa de juniori nascuti in 2003 a clubului Juniorul Suceava a ocupat primul loc la un puternic turneu de pregatire desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la Brasov, iar odata cu marele trofeu, “alb-verzii” au castigat si un cantonament in Franta, in perioada 29 aprilie–2 mai. Condusa de pe margine de antrenorii Bogdan Pantea si Ovidiu Vranau, formatia suceveana a avut un parcurs fara greseala la poalele Tampei, bifand sase victorii in sase meciuri.

Rezultatele echipei sucevene la Brasov:

Grupe:
Juniorul Suceava – CFR Cluj 1-0
Juniorul Suceava – FC Brasov 6-0
Juniorul Suceava – Juventus Bucuresti 3-0

Sferturi:
Juniorul Suceava – CFR II Cluj 6-0

Semifinale:
Juniorul Suceava – LPS Vaslui 0-0 (3-1, d.p.)

Finala:
Juniorul Suceava – Viitorul Cluj 2-1

Juniorul Suceava a mizat in finala competitiei pe urmatorii jucatori: Razvan Zofota – Sebi Nechita, Alex Crap, Tiberiu Danilet, Andrei Varasciuc, Albert Hofman, Vlad Hreceniuc, David Toader, Denis Solovastru, Robert Fagaras, Alex Cazac, Alex Gagiu, Cristi Mazareanu, Leonard Pascar si Misu Filimon.

Pe langa Juniorul a stagiul de pregatire din Hexagon, ce va avea loc in orasul Montpellier vor mai participa echipe din Spania, Franta, Germania si Cehia.

Vreau sa felicit toti copii pentru atitudinea aratata la turneul de pregatire de Brasov. S-au facut din nou remarcati si au castigat si acest premiu interesant. Stagiul din Franta va fi ceva inedit pentru noi. E prima experinta internationala pentru aceasta grupa si trebuie sa ne prezentam cat mai bine”, a precizat antrenorul sucevean Bogdan Pantea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ACS Juniorul Suceava a câştigat un cantonament în Franţa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*