ACS Juniorul Suceava a câştigat Braşov Cup cu grupa de 2003

ACS Juniorul Suceava si-a adaugat un nou trofeu in vitrina clubului, dupa ce a castigat, duminica, Brasov Cup 2016 cu grupa de copii nascuti in anul 2003.

Echipa pregatita de Bogdan Pantea si Ovidiu Vranau a iesit din faza grupelor cu un bilant de patru victorii si o infrangere: 1-0 cu Elite Academy Bucuresti, 6-0 cu Forex Brasov, 3-0 cu Edu Sport Iasi, 5-0 cu Dacia Unirea Braila, respectiv 0-2 cu ACS Kids Tampa. In semifinale, “alb-verzii” au trecut cu 4-0 de CSM Ramnicu Valcea, iar in finala au invins, cu 3-1, pe Kinder Targoviste.

Pe langa trofeu, medalii, diplome si un voucher gratuit de participare la un turneu de pregatire in Franta, ACS Juniorul Suceava a castigat si unul dintre premiile individuale prin Razvan Zofota, desemnat cel mai bun portar la 2003.

 Antrenorii Bogdan Pantea si Ovidiu Vranau au mizat la cea de-a VIII-a editie a Brasov Cup pe urmatorul lot de jucatori: Razvan Zofota, Tiberiu Danilet, Vlad Lutu, Leonard Pascar, Alexandru Crap, Sebi Nechita, Andrei Varasciuc, David Toader, Cristi Mazareanu, Denis Solovastru, Stefan Socoliuc, Mihai Filimon, Alexandru Cazac, Alexandru Gagiu, Lucian Rusu si Vlad Hreceniuc.

COMENTARII:

1 Comentariu la "ACS Juniorul Suceava a câştigat Braşov Cup cu grupa de 2003"

  1. Felicitari,copii!Bravo, Bogdan Pantea!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*